Nieuws

Klantreview Distroptiek - Bedrukte sliderzakken

vrijdag 15 juni 2018

De sliderbag is een stijlvolle en handige manier om verschillende soorten producten te verpakken. Dat dit type zak ook voorzien kan worden van een mooie en functionele bedrukking, bewijst de gepersonaliseerde sliderbag van Distroptiek. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de distributie van optiekproducten tussen leveranciers en opticiens in Nederland.

 Lees meer

Advies van de expert: Welke gripzak dikte past het beste bij uw product?

woensdag 11 april 2018

Via onze webshop zijn transparante gripzakken verkrijgbaar in verschillende diktes: 40, 50, 60 en 90 micron. Lees dit artikel indien u nog twijfelt over welke dikte het beste bij uw product past.

 Lees meer

Sliderbags op blok

donderdag 30 november 2017

Naast losse sliderbags kan Packforce ook sliderbags gebundeld aan een blok leveren (op aanvraag). Dit is handig want hiermee kunt u de sliderbags aan een beugel ophangen en kan uw klant de zakken gemakkelijk van het blok af trekken.

 Lees meer

Extra sterke 90 micron gripzakken

vrijdag 15 september 2017

Extra sterke gripzakken zijn ideaal voor het verpakken van zware of scherpe producten zoals spijkers, schroeven, sierstenen en (verleng)kabels.

 Lees meer

Zijn stazakken milieuvriendelijk?

vrijdag 15 september 2017

Stazakken zijn in meerdere opzichten milieuvriendelijker dan rigide verpakkingen. Zo zorgt dit type verpakking o.a. voor een besparing op opslag en transport, wat leidt tot minder CO2 uitstoot.

 Lees meer