Nieuws

Vanaf nu te bestellen via Packforce: gripzakken met buidel voorzien van uw eigen bedrukking!

donderdag 21 december 2017

Vanaf nu kunt u ook gepersonaliseerde gripzakken met buidel via Packforce bestellen voorzien van uw bedrijfsnaam of -logo. Hiermee creëert u een onderscheidende verpakking en deze kan perfect dienen als promotiemateriaal! Onze prijzen zijn scherp en de kwaliteit is uitstekend!

 Lees meer

Sliderbags op blok

donderdag 30 november 2017

Naast losse sliderbags kan Packforce ook sliderbags gebundeld aan een blok leveren (op aanvraag). Dit is handig want hiermee kunt u de sliderbags aan een beugel ophangen en kan uw klant de zakken gemakkelijk van het blok af trekken.

 Lees meer

Geen concessies op kwaliteit!

maandag 27 november 2017

Een groot deel van onze producten wordt in Oost-Azië gemaakt, waaronder in China. Wij krijgen wel eens vragen of de kwaliteit van onze producten dan wel voldoet. Bij onze producten hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer het gaat om kwaliteit. Wij leggen de lat namelijk enorm hoog! Benieuwd hoe wij de kwaliteit van onze producten waarborgen? Lees dan het volledige artikel. 

 Lees meer

Nieuwe inkt beter voor mens en milieu

maandag 2 oktober 2017

In het kader van milieubewustheid en gezondheid gebruikt Packforce vanaf nu enkel watergedragen inkten voor bedrukte mono-materiaal zakken zoals gripzakken met schrijfvlakken. Dit zorgt uiteindelijk voor een veiligere werkomgeving voor de productiemedewerkers en minder schade voor milieu en omgeving.

 Lees meer

Aangenaam, de kipzak!

vrijdag 15 september 2017

In dit artikel leest u alles over de voordelen van de kipzak, tonen we u een voorbeeld van een gepersonaliseerde kipzak en laten we u zien hoe u gevulde kipzakken in een warmhoudvitrine kunt presenteren.

 Lees meer