Nieuws

Onderschatting als grootste vijand

vrijdag 17 april 2020

"Ach mevrouw, het is maar een griepje...", ik herinner me de uitspraak van onze basisschool directeur nog goed. COVID19 wint aan kracht door aanhoudende onderschatting. En daar zit voor ons als ondernemers de sleutel tot overwinning!

 Lees meer

Mono-materiaal en recycling

donderdag 6 december 2018

In het kader van duurzaamheid staan we steeds vaker stil bij wat er met een verpakking gebeurt nadat die haar functie heeft vervuld. Recycling is dan ook een hot topic.
De LDPE en PP mono-materiaal zakken die Packforce aanbied zijn geproduceerd uit virgin materiaal en daarom 100% recyclebaar.

 Lees meer

Webshopbags/Verzendzakken

vrijdag 10 augustus 2018

Packforce is de enige die verzendzakken in volume verpakkingen à 1.000 stuks aanbiedt. Tegen de meest gunstige prijzen die wij hebben kunnen vinden. Aarzel niet en bestel nu verzendzakken bij Packforce.

 Lees meer

Klantreview Distroptiek - Bedrukte sliderzakken

vrijdag 15 juni 2018

De sliderbag is een stijlvolle en handige manier om verschillende soorten producten te verpakken. Dat dit type zak ook voorzien kan worden van een mooie en functionele bedrukking, bewijst de gepersonaliseerde sliderbag van Distroptiek. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de distributie van optiekproducten tussen leveranciers en opticiens in Nederland.

 Lees meer

Schaarste grondstof kabelbinders

dinsdag 12 juni 2018

In de afgelopen maanden is er een schaarste ontstaan aan de grondstof die gebruikt wordt voor de productie van kabelbinders. Het betreft een speciaal nylon dat voldoet aan de eigenschappen die gesteld worden om een sterke betrouwbare kabelbinder te maken. Er gaan geruchten dat er producenten zijn die niet meer kunnen leveren. We vinden het daarom fijn u te laten weten dat het onze producent lukt om leveringsproblemen te voorkomen. 

 Lees meer