Klantreview Distroptiek - Bedrukte sliderzakken

vrijdag 15 juni 2018

De sliderbag is een stijlvolle en handige manier om verschillende soorten producten te verpakken. Dat dit type zak ook voorzien kan worden van een mooie en functionele bedrukking, bewijst de gepersonaliseerde sliderbag van Distroptiek. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de distributie van optiekproducten tussen leveranciers en opticiens in Nederland. Omdat wij reuze benieuwd waren naar wat Distroptiek precies met de zakken doet en hoe tevreden ze met de zakken zijn, namen we contact op met Peter Stornebrink, Managing Director van Distroptiek.

“De sliderbags worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van optiek producten”, vertelt Peter. “Deze zendingen worden ’s nachts bij de opticiens geleverd”. DeeDee Plastics (moederbedrijf van Packforce) is al een geruime tijd leverancier van de bedrukte sliderbags van Distroptiek en dat is niet zonder reden. “Wij hebben gekozen voor DeeDee Plastics  omdat zij een prima service leveren met een goede prijs kwaliteitverhouding.”

Distroptiek geeft qua verpakkingsoplossing de voorkeur aan sliderbags omdat ze makkelijk te distribueren zijn naar de gebruikers en voldoen aan de eisen die zij stellen aan een verpakking. Hoewel de sliderbags ook transparant geleverd kunnen worden, heeft Distroptiek bewust gekozen voor een mooie en functionele bedrukking. “In de sliderbags worden ook documenten bijgesloten zoals facturen. Door bedrukte sliderbags te gebruiken is de inhoud van de documenten niet van buitenaf zichtbaar. Alleen het adres en de barcode voor de distributie zijn zichtbaar in een uitgespaard venster”, licht Peter toe.

Over de kwaliteit van de sliderbags heeft Peter niets te klagen. “ De kwaliteit is gewoon goed en de huidige dikte van het zakje is prima voor de verwerking en bescherming van de inhoud.”

Wenst u ook een gepersonaliseerde sliderbag? Vul dan ons maatwerkformulier in of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op!