Nieuws

Nieuwe inkt beter voor mens en milieu

maandag 2 oktober 2017

In het kader van milieubewustheid en gezondheid gebruikt Packforce vanaf nu enkel watergedragen inkten voor bedrukte mono-materiaal zakken zoals gripzakken met schrijfvlakken. Dit zorgt uiteindelijk voor een veiligere werkomgeving voor de productiemedewerkers en minder schade voor milieu en omgeving.

 Lees meer

Aangenaam, de kipzak!

vrijdag 15 september 2017

In dit artikel leest u alles over de voordelen van de kipzak, tonen we u een voorbeeld van een gepersonaliseerde kipzak en laten we u zien hoe u gevulde kipzakken in een warmhoudvitrine kunt presenteren.

 Lees meer

Extra sterke 90 micron gripzakken

vrijdag 15 september 2017

Extra sterke gripzakken zijn ideaal voor het verpakken van zware of scherpe producten zoals spijkers, schroeven, sierstenen en (verleng)kabels.

 Lees meer

Zijn stazakken milieuvriendelijk?

vrijdag 15 september 2017

Stazakken zijn in meerdere opzichten milieuvriendelijker dan rigide verpakkingen. Zo zorgt dit type verpakking o.a. voor een besparing op opslag en transport, wat leidt tot minder CO2 uitstoot.

 Lees meer

Glasheldere headerbags

vrijdag 15 september 2017

PP headerbags zijn ideale zakken om uw product te verpakken of promoten. De glasheldere zak in combinatie met de parelwitte header, zorgen ervoor dat uw product hierdoor het best tot zijn recht komt.

 Lees meer