Nieuws

Geen concessies op kwaliteit!

maandag 27 november 2017

Een groot deel van onze producten wordt in Oost-Azië gemaakt, waaronder in China. Wij krijgen wel eens vragen of de kwaliteit van onze producten dan wel voldoet. Bij onze producten hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer het gaat om kwaliteit. Wij leggen de lat namelijk enorm hoog! Benieuwd hoe wij de kwaliteit van onze producten waarborgen? Lees dan het volledige artikel. 

 Lees meer

Nieuwe inkt beter voor mens en milieu

maandag 2 oktober 2017

In het kader van milieubewustheid en gezondheid gebruikt Packforce vanaf nu enkel watergedragen inkten voor bedrukte mono-materiaal zakken zoals gripzakken met schrijfvlakken. Dit zorgt uiteindelijk voor een veiligere werkomgeving voor de productiemedewerkers en minder schade voor milieu en omgeving.

 Lees meer

Aangenaam, de kipzak!

vrijdag 15 september 2017

In dit artikel leest u alles over de voordelen van de kipzak, tonen we u een voorbeeld van een gepersonaliseerde kipzak en laten we u zien hoe u gevulde kipzakken in een warmhoudvitrine kunt presenteren.

 Lees meer

Extra sterke 90 micron gripzakken

vrijdag 15 september 2017

Extra sterke gripzakken zijn ideaal voor het verpakken van zware of scherpe producten zoals spijkers, schroeven, sierstenen en (verleng)kabels.

 Lees meer

Zijn stazakken milieuvriendelijk?

vrijdag 15 september 2017

Stazakken zijn in meerdere opzichten milieuvriendelijker dan rigide verpakkingen. Zo zorgt dit type verpakking o.a. voor een besparing op opslag en transport, wat leidt tot minder CO2 uitstoot.

 Lees meer