Kipzakken (PP), 100% recycleerbaar

maandag 15 februari 2021

De meeste van u zullen de kipzak (warmhoud zak) kennen als een papieren zak om gebraden kip in warm te houden. Maar wist u dat Packforce een duurzamere variant in haar assortiment heeft? Dat is namelijk de mono PP kipzak!

Deze zak is geproduceerd uit 100% PP en daarmee volledig recyclebaar. De kipzak beschikt over een zeer fraaie, sprankelende uitstraling én is geschikt om o.a. gevogelte, groentes, en andere etenswaren in warm te houden.

Het handvat en de druksluiting zorgen voor extra gebruiksgemak. De kipzak wordt door de druksluiting lek- en vochtvrij afgesloten en kan door het handvat eenvoudig worden meegenomen naar huis. Ideaal!

Liever een kipzak met uw eigen logo of een gepersonaliseerd ontwerp? Daarvoor bent u ook bij Packforce aan het juiste adres! Via onze webshop kunt u snel en eenvoudig online de prijzen terugvinden en uw bestelling plaatsen voor bedrukte kipzakken, kies voor een bedrukking tot 3 kleuren of een bedrukking tot 8 kleuren.  

Heeft u nog vragen over deze duurzame kipzak? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Onze experts helpen u met veel plezier verder!