Aangenaam, de kipzak!

De kipzak is een van de weinige producten die wij zowel gepersonaliseerd als direct uit voorraad aanbieden. Deze speciale zak is niet alleen uitermate geschikt voor het verpakken van gegrilde kip, maar wordt ook gebruikt voor het verpakken van ander (warm gegaard) voedsel.

Onze kipzak brengt vele voordelen met zich mee, waaronder een hoge mate van gebruiksgemak en een uitstekende presentatiewaarde. Wij vonden het hoog tijd de kipzak eens in de spotlights te zetten en alle ins & outs met u te delen.

5 voordelen van de kipzak:
 • Lek- en vochtvrij door de handige druksluiting
 • Eenvoudig mee te nemen door het uitgestanste handvat
 • Geschikt voor de magnetron
 • 100% kunststof en recyclebaar volgens Plastic Heroes
 • Hoge presentatiewaarde door glasheldere binnenlaag, die ook condensvorming         tegengaat

 • Gepersonaliseerde kipzak

  Nieuwsgierig hoe een gepersonaliseerde kipzak eruit ziet? Een mooi voorbeeld is de "Daily Deli" kipzak van Café Connections voor een van hun klanten, die alle voordelen van de standaard kipzak bezit, maar geleverd wordt met een speciale vorm en een uniek design.

  Doordat Café Connections de kipzak gepersonaliseerd heeft, hebben ze een zeer herkenbare zak gecreëerd om (warm) voedsel in te verpakken.

  Kipzak in warmhoudvitrine
  Fri-Jado, onder andere verantwoordelijk voor op maat gemaakte vitrines voor warm en koud voedsel, neemt onze kipzakken regelmatig mee naar beurzen.

  Op de bovenstaande foto is de kipzak tentoongesteld in een warmhoudvitrine van Fri-Jado, één van de vele toepassingen waarvoor de zak gebruikt kan worden.