Nieuws en advies

Nieuws

Extra sterke 90 micron gripzakken

Extra sterke gripzakken zijn ideaal voor het verpakken van zware of scherpe producten zoals spijkers, schroeven, sierstenen en (verleng)kabels.

 Lees meer

Inspirerende PP headerbag van Cerf Dellier

Creëer een prachtige headerbag met uw eigen drukontwerp op de header, zoals het Franse bedrijf Cerf Dellier voor haar professionele bakproducten producten heeft gedaan.

 Lees meer

Glasheldere headerbags

PP headerbags zijn ideale zakken om uw product te verpakken of promoten. De glasheldere zak in combinatie met de parelwitte header, zorgen ervoor dat uw product hierdoor het best tot zijn recht komt.

 Lees meer

Zijn stazakken milieuvriendelijk?

Stazakken zijn in meerdere opzichten milieuvriendelijker dan rigide verpakkingen. Zo zorgt dit type verpakking o.a. voor een besparing op opslag en transport, wat leidt tot minder CO2 uitstoot.

 Lees meer

Aangenaam, de kipzak!

In dit artikel leest u alles over de voordelen van de kipzak, tonen we u een voorbeeld van een gepersonaliseerde kipzak en laten we u zien hoe u gevulde kipzakken in een warmhoudvitrine kunt presenteren.

 Lees meer
Advies van de verpakkingsexpert

Wel ontluchting in een gripzak maar geen gat, dat kan!

Tip van verpakkingsexpert Ria:

Bent u op zoek naar een gripzak voor kleine of scherpe producten met ventilatie 'gat', zonder dat uw producten door dit gat uit de zak kunnen ontsnappen? Dat kan!

 Lees meer

De sliderzak is een ideale reisgezel!

Tip van verpakkingsexpert Kitty:

Worden uw producten wel eens meegenomen op reis? Dan is de sliderzak een handige herbruikbare verpakking voor uw klant!

 Lees meer